NSWAC komt bij de Amarant Groep

NSWAC is per 31 december jl. juridisch gefuseerd met de Amarant Groep. Met deze fusie gaat NSWAC deel uitmaken van de Amarant Groep. Naast de merknamen Amarant, Idris en het dr. Leo Kannerhuis Brabant krijgt de Amarant Groep de merknaam Pauwer. Pauwer staat voor de zorg- en dienstverlening aan cliënten met een lichamelijke (of meervoudige) beperking en aan cliënten met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH).

De Amarant Groep biedt in Noord Brabant (behandel)zorg aan diverse cliëntengroepen. Met het samengaan van beide organisaties wordt het huidige zorgaanbod aan cliënten met een lichamelijke beperking in de wijk en op het vlak van behandeling versterkt. Daarnaast biedt het bundelen van de krachten mogelijkheden om een meer specialistisch behandelaanbod te ontwikkelen voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Einddoel is (behandel)zorg binnen het volledige spectrum: van zelfstandig wonen met ambulante ondersteuning tot observatie en behandeling bij zeer complexe problematiek.

Met ingang van de fusiedatum wijzigt de naam van NSWAC in Pauwer. Pauwer staat voor een trotse en krachtige pauw met een knipoog naar het Engelse ‘power’. De cliënten van Pauwer kunnen trots zijn en blijven op wie ze zijn en wat ze bereikt hebben in het leven. De medewerkers van Pauwer mogen trots zijn op hun bijdrage hierin. In het logo is de pauw verwerkt evenals een sterke hand die aangereikt wordt.

<<Terug naar overzicht