Amarant Groep wint Stap.nu Annet Blaauwwiekel-Schilder Award

De afdeling Bedrijfsgezondheidszorg van de Amarant Groep heeft onlangs de Stap nu Annet Blaauwwiekel-Schilder Award gewonnen. Een award die staat voor een werkgever die zijn medewerkers die getroffen worden door welke vorm van kanker dan ook, uitstekend begeleid en oog voor hen heeft.

Deze award wordt tijdens een informatieve bijeenkomst voor mensen die door kanker getroffen zijn en weer werkzaam zijn, uitgereikt.

Dit jaar heeft Stap.nu Stichting Amarant geselecteerd voor de award. Amarant zet zich op bijzondere wijze in door speciale trainingen aan te bieden voor hun leidinggevenden. Deze trainingen staan in het kader van Kanker op de Werkvloer, en hoe als professional hiermee om te gaan.

De Annet Blaauwwiekel Award is in het leven geroepen ter ere van onze coach Annet Blaauwwiekel-Schilder, die op 17 juli 2012 de strijd tegen kanker heeft verloren. Annet heeft zich binnen Stap.nu jaren op een bijzondere wijze en met een enorme gedrevenheid ingezet om het thema Kanker en Werk op de kaart te zetten. Met een positief kritische instelling en daadkrachtige houding, wist zij een belangrijke rol te vervullen in het ondersteunen van cliënten en werkgevers in positieve hervatting van, en terugkeer naar werk na de ziekte kanker. Op 21 juli 2012 heeft Stap.nu Re-integratie & Counseling de 1e Annet Blaauwwiekel Award uitgereikt aan het gezin van Annet, met als doel de award jaarlijks te gaan uitreiken aan een persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze inzet binnen het thema Kanker en Werk.

<<Terug naar overzicht