Gezelligheid en verbondenheid op jaarlijkse kerstmarkt Amarant

Kerstmarkt 2018

Twinkelende lichtjes, sfeervolle muziek, warme dranken en lekkere hapjes: op vrijdag 14 december is het weer tijd voor onze jaarlijkse kerstmarkt. Van 17.00 - 21.00 uur is iedereen, jong en oud, van harte welkom op het Daniël de Brouwerpark aan de Bredaseweg 570 in Tilburg om de kerstsfeer te komen proeven. Entree is gratis.

Op onze kerstmarkt vind je verschillende kramen van ondernemers en goede doelen uit Tilburg en omgeving. Er zijn onder andere sieraden, sjaals, knuffels, wierook, parfums, houten woondecoraties, speelgoed en tassen te koop voor aantrekkelijke prijzen.

Klaar met shoppen? Neem een kijkje op het terrein: de Plantenkas, de Hoeve, Kinderboerderij de Hanekam, Kledingwinkel Stijlvol en de Huiswinkel zijn allemaal geopend. Of bekijk de levende kerststal, ga op de foto met de Kerstman of maak gratis een ritje in een huifkar. Je kunt natuurlijk ook volop genieten van eten, drinken en live muziek. Maar liefst 15 koren zullen hun kerstliederen ten gehore brengen.

Wat je ook doet of waar je van houdt: de kerstmarkt van Amarant staat voor gezelligheid en verbondenheid. Iedereen is welkom. Trommel daarom vrienden en familie op en kom genieten van de kerstsfeer. Er is genoeg te beleven.