BEUM officieel geopend

Een feestelijk moment voor de medewerkers van BEUM en de jeugdigen van Idris die er een opleiding volgen. Op woensdag 30 september opende burgemeester Huismans van de gemeente Oosterhout officieel de horeca leerwerkplaats in Dorst. Hij deed dat door het planten van een fruitboom.

BEUM is een leerwerkplaats voor LVB-jongeren van Idris die er een opleiding kunnen volgen tot horeca-assistent. Toeristen en recreanten kunnen eten, drinken & genieten bij BEUM: Brabants dialect voor bomen. Heel toepasselijk, want deze unieke horecagelegenheid is gevestigd in de voormalige boswachterij van Dorst, middenin de natuur.

Eigen kruidentuin

Met het planten van een fruitboom in de eigen kruidentuin gaf de burgemeester het officiële teken: ‘geopend'! Medewerkers en jongeren van Idris werden door de burgemeester toegesproken en veel succes gewenst.

Kom ook genieten bij BEUM

Geniet na een heerlijke herfstwandeling in het bos van al het heerlijks dat BEUM te bieden heeft. De openingstijden zijn van 9:30 tot 21:00 uur en worden zoveel mogelijk aangepast aan het seizoen en de aanloop van mensen. Ook in de winter kunnen gasten er terecht voor het houden van borrels, recepties, studiedagen, vergaderingen en cursussen.

BEUM is gevestigd aan de Wethouder van Dijklaan 19 in Dorst. Meer weten? Kijk op www.genietenbijbeum.nl.