Klantgerichte services die onze zorgprofessionals ondersteunen

Vastgoed: huisvesting 

De afdeling Vastgoed geeft sturing aan het huisvestingsbeleid van de Amarant Groep, in opdracht van het bestuur en het management. Amarant Vastgoed heeft een belangrijke rol bij het ontwikkelen van huisvestingsconcepten per doelgroep en sluit daarbij nauw aan op zorginhoudelijk beleid. Verder adviseert en ondersteunt Vastgoed bij de ontwikkeling en realisatie van de bouwprojecten. Van planontwikkeling tot en met onderhoud en techniek. Wilt u meer weten over Amarant Vastgoed? www.amarantvastgoed.nl

Facilitaire Zaken 

De afdeling Facilitaire Zaken geeft advies en ondersteuning bij inkoop en contractbeheer, schoonmaakonderhoud en andere facilitaire zaken. Ook adviseert de afdeling bij de inrichting en veiligheid van woon- en werkgebouwen voor cliënten en medewerkers van de drie merken.  

Puur Culinair

Als grootkeuken van de Amarant Groep levert Puur Culinair gezonde maaltijden aan vele cliënten en voorzieningen binnen en buiten de Amarant Groep. Voor alle informatie bezoek de site: www.puur-culinair.nl

Financiën, informatiemanagement en ICT

De bedrijfsadministratie van de Amarant Groep verzorgt alle registratie, administratie en verantwoording in de systemen -voor de drie merken-  zoals de overheid dat vraagt van zorginstellingen. In de afdeling ICT worden de bedrijfsapplicaties van de Amarant Groep functioneel en technisch beheerd. 

Bestuursbureau

De besturing van de Amarant Groep gebeurt vanuit het bestuursbureau. De Raad van Bestuur vormt samen met de (beleids)medewerkers van Management Control, HRM, Kennis, Kwaliteit & Beleid en Communicatie & PR het bestuursbureau. De afdeling Kennis, Kwaliteit en Beleid heeft een belangrijke rol bij de innovaties en kwaliteitskaders van de Amarant Groep. Gevoed door beleidscommissies per doelgroep werkt de afdeling aan verbetering van kwaliteit en ontwikkeling van nieuwe zorgarrangementen. Het bestuursbureau is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en ingebruikname van het vereenvoudigd persoonlijk plan voor cliënten en de ontwikkeling van zorg 2.0 (zorg op afstand en zelfzorg m.b.v. internet, E-learning en apps).

Terug naar Inrichting Amarant Groep